Handelsbetingelser

Bestilling af varer

Alle varer kan kun bestilles online via vores webshop

 

Levering

Alle bestillinger bliver hurtigt bearbejdet, så du har varerne i løbet af få dage. Skulle en artikel være i restordre, vil du modtage oplysning om dette. Naturligvis betaler vi ved eftersending forsendelsesomkostningerne.

Vores leveringstid er i reglen 2-5 dage.

 

Fragt

Al fragt foregår via PostDanmark. 

  

Diskretion

Hvert brev og hver eneste pakke, vi sender til dig, bliver sendt i en fuldstændig neutral forpakning - med neutral afsender. Hos os kan du være helt sikker: Dine personlige data bliver behandlet strengt fortroligt og er forsvarligt sikrede.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 Dages fuld returret!

Som kunde hos LoveSpot har du altid 14 dages fuld returret. Defekte artikler byttes men hygiejneartikler, der har været brugt, kan ikke byttes!

Skulle en vare ikke falde i din smag, kan du sende den tilbage til os, og du får dine penge tilbagebetalt via bankoverførsel. Dette kræver dog at emballagen er ubrudt og at varen er uskadt. 

Omkostninger til porto ved returneringen dækkes af køber.

 

Reklamation over mangler

I henhold til Købeloven har du to års reklamationsret.

"Vil køberen påberåbe sig en mangel, skal køberen give meddelelse herom inden for rimelig tid, efter at køberen har opdaget mangelen. I modsat fald taber køberen retten til at påberåbe sig mangelen. Meddelelse givet inden to måneder efter, at køberen opdagede mangelen, er altid rettidig".

"Har køberen ikke inden to år efter salgsgenstandens overgivelse til ham meddelt sælgeren, at han vil påberåbe sig en mangel, kan han ikke senere gøre den gældende, medmindre sælgeren har påtaget sig at indestå for genstanden i længere tid eller har handlet i strid med almindelig hæderlighed".

Det er som udgangspunkt køber, der skal bevise, at varen er mangelfuld, og at manglen, eller årsagen til manglen, var til stede på købstidspunktet.

I det første halve år af reklamationsretten gælder dog den regel, at fejl, der viser sig inden for de første 6 måneder formodes at have været til stede på købstidspunktet. Dette kaldes formodningsreglen.

Hvis sælger mener, at der ikke var fejl på købstidspunktet, skal sælger sandsynliggøre over for kunden, at fejlen er opstået senere.

Hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, kan kunden klage inden for varens normale levetid.

Betaling

Betaling foregår enten via Dankort eller bankoverførsel.